Välkommen till MSP

Eftersom  du läser detta hoppas vi att du tänker  använda dig av vår service för att få både dig själv och din hoj att rulla. Den goda nyheten är att du är i goda händer.

Sedan vi startade upp  har vi sålt mc-delar till kunder i 145 länder, från ett lager med över 3.5 miljoner autentiska reservdelar. Vi skulle naturligtvis ha velat ha vår hemsida på alla språk, men fick börja med ett språk, engelska. Vi vill ha  fler språkvarianter på vår hemsida, men innan vi kommer dit vill vi  berätta lite mer om oss och på så sätt tacka för att ni besöker vår sida.

MSP grundades av ett team som älskar allt på två hjul (och det mesta på fyra...). Vi är stolta över att ge det lilla extra för att se till att var och en av våra kunder får samma nivå av service, oavsett om de spenderar €1 eller €10,000 och vi vet utifrån antalet kunder som kommer tillbaka till oss att vi gör ett riktigt bra arbete.

Från ditt första inköp genom MSP blir du en del av vår evigt växande MSP-familj och vi kommer att skicka kampanjerbjudanden, rabatter, industrinyheter samt underhålltips och råd regelbundet till dig.

Vi har redan ett antal regionala kontor för att ge support till vår centrala distribution i Holland och vi planerar att fortsätta expandera vårt nätverk så att vårt globala märke kan bli mer lokalt. Detta kan bara bli möjligt genom att vårt  globala kundantal ökar. Så om du handlar något idag eller i framtiden, vill vi ändå tacka dig för att du hjälper oss att nå vårt mål att bli den största och mest pålitliga autentiska reservdelsleverantören i Europa.

Excellent
5 stars
11942 reviews on Trust Pilot