Velkommen til MSP

Vi håber, at fordi du læser dette, betyder det, at du overvejer vores hjælp med at få dig ud at køre på din motorcykel. Du er i hvert fald i kyndige hænder.

Siden vi startede, har vi solgt dele til kunder i 145 lande fra et lager på over 3.5 million originale reservedele. Vi ville utroligt gerne have vores hjemmeside på alle mulige sprog, men vi var nødt til at starte med et, nemlig engelsk. Og det er vores mål at få vores hjemmeside skrevet på mange sprog, men indtil da, vil vi gerne fortælle dig lidt mere om os selv og sige tak, fordi du har besøgt vores hjemmeside.

MSP er skabt af et team, som elsker alt, der kører på to hjul (og det meste på fire…). Vi går, eller kører, gerne ekstra langt for at være sikre på, at hver og én af vores kunder får den samme gode service, hvad enten de bruger €1 eller €10.000, og når vi ser på antallet af kunder, der kommer tilbage til os, ved vi, at vi gør det ret godt.

Fra det øjeblik du foretager dit første køb gennem MSP, bliver du del af vores hurtigt voksende MSP-familie, og vi vil regelmæssigt sende dig gode tilbud, rabatkuponer, nyheder plus tips og råd til vedligeholdelse.

Vi har allerede en række regionale kontorer, der støtter vores centrale distribution i Holland, og vi planlægger at blive ved med at udvide dette netværk, så vores globale brand bliver lidt mere lokalt  Det kan kun ske med hjælp fra vores stadigt voksende antal kunder på globalt plan, så hvad enten du køber noget i dag eller i fremtiden, så vil vi gerne sige tusind tak, fordi du har hjulpet os med at nå vores mål, nemlig at blive den største og mest pålidelige forhandler af originale reservedele i Europa.

Excellent
5 stars
11942 reviews on Trust Pilot