Dutch MSP nu ook in het Nederlands. Klik hier

Tervetuloa MSP-verkkokauppaan!

Koska luet tätä, olet varmasti harkinnut palvelumme käyttöä pitääksesi sekä itsesi että pyöräsi liikkeellä. Voit olla varma, että olet osaavissa käsissä!

Varaosaluettelossamme on yli 3.5 miljoonaa alkuperäistä varaosaa, joita olemme myyneet 145 eri maahan yrityksen perustamisesta lähtien. Tietenkin haluaisimme, että sivustomme olisi saatavilla kaikilla kielillä, mutta aloitimme kääntämällä sen englanniksi. Ehdoton aikomuksemme on kääntää sivustomme muillekin kielille. Sitä odotellessa halusimme kuitenkin kertoa toiminnastamme ja samalla kiittää käynnistä sivustollamme.

MSP-verkkokaupan taustalla on tiimi, joka rakastaa kaksipyöräisiä - ja useimpia nelipyöräisiäkin! Kunnia-asiamme on palvella jokaista asiakasta tasavertaisesti - käytti hän sitten yhden euron tai tuhansia. Tässä olemmekin onnistuneet mainiosti, sillä niin monesta on tullut kanta-asiakkaamme.

Ensimmäisestä ostoksestasi lähtien olet osa jatkuvasti kasvavaa MSP-perhettämme. Lähetämme sinulle säännöllisesti tarjouksia, alennuskuponkeja, alaan liittyviä uutisia sekä ohjeita ja vinkkejä moottoripyörän kunnossapitoon.

Jakelukeskuksemme sijaitsee Hollannissa, jonka tukena meillä on jo useita aluetoimistoja. Suunnitelmamme on laajentaa aluetoimistojen verkostoa, jolloin globaalista brändistämme tulee paikallisempi. Tämä on mahdollista vain maailmanlaajuisesti kasvavan asiakasmäärän myötä. Ostat sitten nyt tai myöhemmin, haluamme kiittää avustasi pyrkimyksessämme tulla Euroopan suurimmaksi ja luotettavimmaksi alkuperäisten varaosien tarjoajaksi.

Excellent
5 stars
11810 reviews on Trust Pilot