Velkommen til MSP

I og med at du leser dette, håper vi at du vurderer å benytte våre tjenester for å holde deg og motorsykkelen din i gang. Den gode nyheten er at du da vil være i svært gode hender.

Siden vi startet har vi solgt deler til kunder i 145 land, fra et sortiment på over 3.5 millioner originale reservedeler. Selv om vi gjerne skulle hatt en nettside på alle språk, så måtte vi begynne med ett, og det ble engelsk. Vi planlegger så absolutt å opprette mange språklige varianter av siden vår, men inntil det skjer ønsker vi bare å fortelle deg litt mer om oss selv og å si tusen takk for at du besøker siden vår.

MSP ble grunnlagt av et team som elsker alt som skjer på to hjul (og det meste som skjer på fire). Vi er stolte av å gjøre det lille ekstra for å sikre at hver eneste kunde får den samme gode servicen, enten det bestilles for 10 kroner eller 100 000 kroner, og ut fra antallet kunder som kommer tilbake til oss vet vi at vi gjør en ganske bra jobb.

Fra det øyeblikket du foretar ditt første kjøp hos MSP vil du bli en del av den stadig voksende MSP-familien, og vi kommer til å sende deg regelmessige reklametilbud, rabattkuponger, bransjenyheter, vedlikeholdstips og råd.

Vi har allerede en rekke regionale avdelinger som bistår vår distribusjonssentral i Nederland, og vi planlegger å fortsette ekspansjonen av dette nettverket, slik at vårt globale varemerke blir en smule mer lokalt. Dette er kun mulig fordi vi har et stadig økende antall kunder globalt, så enten du kjøper noe i dag eller på et eller annet tidspunkt i fremtiden, så ønsker vi bare å si tusen takk for at du hjelper oss med å nå målsetningen vår om å være den største og mest pålitelige forhandleren for reservedeler i hele Europa.

Excellent
5 stars
11689 reviews on Trust Pilot