Welkom bij MSP

Door het feit dat u dit leest, hopen wij dat u erover nadenkt om gebruik te maken van onze service en zo uw motor in goede conditie te houden. Het goede nieuws is dat u bij ons aan juiste adres bent.

Met toegang tot meer dan 3.5 miljoen originele onderdelen, hebben wij vanaf de lancering van MSP onderdelen verstuurd naar klanten verspreid over 145 landen. Hoewel we graag hadden gezien dat onze website gelanceerd werd in iedere taal, hebben we een keuze moeten maken om te starten met 1 taal, te weten de Engelse taal. De intentie is er nog steeds om de website te voorzien van  meerdere taalvarianten, maar tot die tijd willen we jullie graag iets meer over MSP vertellen en jullie hartelijk danken voor uw bezoek op onze website.

MSP is opgezet door een team met passie voor alles met twee wielen (en soms ook met 4 wielen…). Wij zijn er trots op dat wij net dat extra stukje service bieden dat iedere klant bij ons hetzelfde behandeld wordt, of ze nu €1 uitgeven of €10.000. En uit het feit dat vele bezoekers terugkeren op  onze site, maken wij op dat we op de goede weg zijn!

Vanaf het moment dat u uw eerste aankoop doet bij MSP, maakt u deel uit van de voortdurend groeiende MSP familie en wij versturen u regelmatig promotie aanbiedingen, vouchers, nieuws vanuit de industrie and onderhoud tips & advies.

We hebben al een aantal regionale kantoren om het centrale distributiekantoor in Nederland te ondersteunen en we zijn van plan om dit netwerk verder uit te breiden, zodat ons wereld merk iets lokaler wordt J. Dit wordt uitsluitend mogelijk gemaakt door het steeds groter wordende aantal klanten. Dus of u nu vandaag iets koopt via onze website of in de toekomst, wij willen u hartelijk danken voor het bereiken van ons doel: de grootste en meest betrouwbare Europese leverancier zijn in originele onderdelen.